A Zöldkuckó BioBolt honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

GAL Glicin 250g
Kedvencek közé!Kedvencek közé!

GAL Glicin 250g MegbízhatóJó ár/érték arányAjánljukNépszerű-bl
Gal termékek

 

A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Folyamatos pótlása rendkívül jó hatással van a szervezetre: kordában tartja vércukorszintet, erősíti az immunrendszert és az idegrendszert, valamint támogatja a mély, nyugodt pihentető alvást.

2 278 Ft
2 680 Ft
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

GAL Glicin

Erős immunrendszer, egészséges emésztés, extra energia és rugalmas bőr

A GAL készítménye természetes aminosavat, glicint tartalmaz, mely elsősorban az immunrendszer, az idegrendszer és az emésztőrendszer sejtjeinek energiaellátását biztosítja. Hozzájárul az izmok, ízületek és porcok erősségéhez, fiatalítja a bőrt, javítja az emésztést, szabályozza a vércukorszintet, fokozza a koncentráló képességet, és lassítja az öregedési folyamatokat.

A glicin az egyik legfontosabb aminosav

A glicin az enzimekben és a fehérjékben található aminosav, az emberi szervezetben szinte minden területen kifejti hatását. Fehérjéket termel, amelyek a szöveteket, a szerveket, az ízületeket és izmokat alkotja. Gyógyhatású az emésztőrendszerre, szabályozza a hormonokat, kontrollálja a vércukorszintet. Képes eltávolítani a toxikus anyagokat, kiváló természetes méregtelenítő. Az idegrendszerre is hat: növeli az energiaszintet, javítja a memóriát, oldja a szorongást, pihentető, nyugodt alvást biztosít.

A glicin nem esszenciális aminosav, vagyis a szervezet kis mennyiségben elő tudja állítani, de folyamatos pótlása rendkívüli betegségmegelőző és gyógyító hatású lehet.

Édesítőszernek is kiváló!

Nincs mellékíze, hőálló, a cukorral nagyjából megegyező édesítő hatása van. A polialkoholokkal (pl.: xilit/nyírfacukor, maltit, eritrit) szemben nem okoz bélrendszeri problémákat senkinél. Nem veri át a szervezetet, mert az édes íze mögött nem üres kalória van, ahogy a legtöbb édesítő esetében, hiszen a glicin fehérje és akként is kezeli szervezetünk. (Az édes íz cukorforrást jelent a szervezetnek és a glicinből szükség esetén a szervezet valóban képes cukrot előállítani, így nem okoz hypoglikémiát.) A túlzott vércukor emelkedést gátló hatása miatt pedig különösen jó – szénhidrátokat amúgy is nagy mennyiségben tartalmazó – sütik és hasonlók édesítésére, hiszen azok hirtelen vércukor növelő hatását kordában tartja.

Miért érdemes glicint szedni?

  • növeli az izomtömeget
  • megakadályozza az izmok leépülését
  • javítja a mentális teljesítményt és a memóriát
  • megelőzheti az agyvérzést
  • csökkenti a magas vérnyomást
  • megelőzi, illetve kezeli az alvásproblémákat
  • oldja a stresszt és a szorongást
  • helyreállítja az emésztést, mérsékli a bélgyulladás és reflux tüneteit
  • feszesíti a bőrt, lassítja az öregedési folyamatokat
  • erősíti az ízületeket, csökkenti az ízületi és reumatikus fájdalmat
  • javítva a rugalmasságot és a mozgási képességet
  • segíti a máj méregtelenítő munkáját
  • szerepet játszik a vércukor stabilizálásában és a 2-es típusú cukorbetegség kockázatának csökkentésében
  • csökkenti bizonyos típusú rákos betegségek kockázatát
  • mérsékli az allergiás és autoimmun reakciókat
  • növeli az energiaszintet, csökkenti a fáradékonyságot
  • enyhítheti a szklerózis multiplex, a skizofrénia és az epilepszia tüneteit

Összetevők:

100 % glicin

 

Fogyasztási javaslat:

Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon föl 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba belekeverhető, süteményekbe is belesüthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szájunkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció