A Zöldkuckó BioBolt honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Biorganik Bio Csicseriborsó 500 g
Kedvencek közé!Kedvencek közé!

Biorganik Bio Csicseriborsó 500 g MegbízhatóJó ár/érték arányAjánljuk
Reform élelmiszer

Biorganik  Bio csicseriborsó  500 g

 

A Biorganik csicseriborsó egy tápláló és sokoldalú élelmiszer, ami számos diétába jól illeszkedik. A csicseriborsó jellemzői a következők:

  • Történelmi Háttér: A csicseriborsó, más néven bagolyborsó, már az ókori görögök és rómaiak által is ismert és kedvelt növény. Egynyári növényként termesztették, és ma is népszerű világszerte.

  • Megjelenés: A csicseriborsó magjai gömbölyűek és sárgás színűek. Általában a terméshüvelyekben 1-3 mag található.

  • Fehérjetartalom: A csicseriborsó jelentős fehérjetartalmú, ami különösen fontos a vegetáriánusok és vegánok számára, akiknek étrendjében a húsfélék hiányoznak. A magas fehérjetartalom miatt a csicseriborsó kiváló táplálék kisgyermekeknek, várandós anyáknak, sportolóknak és időseknek is.

  • Dietetikai Előnyök: A csicseriborsó beilleszthető a vegetáriánus és vegán étrendekbe, valamint olyanoknak is ajánlott, akik egészséges, fehérjedús ételeket keresnek.

  • Csíráztatásra Alkalmas: Jó tudni, hogy a Biorganik csicseriborsó csíráztatásra is alkalmas. A csíráztatott csicseriborsó még több tápanyagot tartalmazhat, és különféle ételekben felhasználható.

A csicseriborsó sokféleképpen felhasználható a konyhában, legyen szó salátákról, főételekről vagy akár snackekről. A híres közel-keleti ételek, mint a hummusz és a falafel, szintén csicseriborsó alapúak. A Biorganik csicseriborsó egy egészséges, tápláló és változatosan felhasználható alapanyag, amely számos étrendbe jól illeszkedik.

Ez a termék nincs készleten.
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!
Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció