Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik)
Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik)
A Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik) egy 100%-ban természetes, bio minősítésű porcukor, amely nádcukorból készül. A nádcukor a cukornádból nyert természetes édesítőszer, amely a répacukorhoz hasonlóan édes, de egészségesebbnek tekinthető.
A Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik) a következő esetekben alkalmazható:
- Édesítőszerként: A Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik) édesítőszerként használható a kávéban, teában, gyümölcslevekben, süteményekben, desszertekben stb.
- Fogyókúrázáshoz: A Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik) kalóriatartalma a répacukoréval megegyező, ezért nem alkalmas fogyókúrázóknak.
- Diabéteszben szenvedők számára: A Bio Porcukor nádcukorból 500 g (Biorganik) nem emeli meg a vércukorszintet, ezért biztonságosan fogyasztható cukorbetegek számára.
Az üzletekbe megvásárolható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.
Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
A nádcukor előnyei:
- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb).
- Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
- Ízében egyedibb
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Zsír: 0g
Energiaérték: 1663 KJ / 396 kcal
Szénhidrát: 99,6g
Fehérje: 0,1g
Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium
Összetevők:
*bio nádcukor
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!