ASZKORBINSAV, NATURMIND (500G)
ASZKORBINSAV, NATURMIND (500G)
A Naturmind aszkorbinsav (500g) a C-vitamin kémiai elnevezése. A C-vitamin egy vízoldékony vitamin, amely kulcsfontosságú az immunrendszer erősítésében, mivel fokozza a fehérvérsejtek képződését és segíti működésüket. Emellett fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav használható sütéshez, például tésztákhoz és kenyerekhez, ahol hozzáadásával a tészta könnyebb és nyújthatóbb állagúvá válik, valamint a sütés után kevésbé morzsálódós pékárut eredményez. Ezenkívül befőzés során is kedvelt adalékanyagként és természetes tartósítószerként használható, segítve a gyümölcsök megbarnulásának megelőzését. A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
A termék összetevői között csak az L-aszkorbinsav található, amely a C-vitamin kémiai elnevezése. Az emberi szervezet az L-aszkorbinsavat tudja érdemlegesen hasznosítani, míg a D típusú aszkorbinsavat nem. A Naturmind aszkorbinsav glutén- és allergénmentes üzemben van csomagolva.
Összességében a Naturmind aszkorbinsav egy sokoldalúan felhasználható termék, amely elősegítheti az egészséges táplálkozást és számos konyhai alkalmazási lehetőséget kínál.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!